Terug naar het overzicht
De Goorn

In De Goorn wordt het bedrijventerrein Vredemaker Oost uitgebreid met ruim 2,4 hectaren bedrijventerrein. Bij het ontwerp van de uitbreiding is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De uitbreiding van het bedrijventerrein wordt aangesloten op de bestaande wegen van het bedrijventerrein. In combinatie met de mooie zichtlocatie vanaf de provinciale weg N194, is dit een mooie kans voor ondernemers in de regio. Om dit plan te realiseren moet het bestemmingsplan worden gewijzigd. De procedure die daarvoor nodig is wordt medio 2022 door de gemeente afgerond, waarna het terrein bouwrijp kan worden gemaakt.

Bouwend Waarland ontwikkelt dit project in samenwerking met Uranus beheer onder de vlag van Tevredenmaker BV.  De verkoop van de bedrijfskavels is gestart en in handen van Klaver Agrarisch Vastgoed Het zijn 3 bouwkavels van in totaal 2,4 hectare. Twee bedrijfskavels op een zichtlocatie aan de Provinciale weg N194 en één bedrijfskavel langs de Vredemakersweg. 

Verkoopinformatie: klaveragrarischvastgoed.nl | 0226 – 414 008 

www.klaveragrarischvastgoed.nl

Uitbreiding bedrijventerrein Vredemaker-Oost in de Goorn

In Noord-Holland zijn wij dé specialist in landelijke en buitengewone woningen. Dichter bij huis, in en om Nieuwe Niedorp, zijn wij ook de aangewezen makelaar voor reguliere woningen. Nergens vindt zoveel kennis van de lokale en landelijke woningmarkt als hier.

Naar Klaver