HOME

 

OVER ONS

 

PROJECTEN

 

NIEUWS

 

IN DE VERKOOP

 

CONTACT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bouwend Waarland BV  is een samenwerkingsverband van vier Waarlandse bedrijven

         Wever Bouwbedrijf

          Aannemingsbedrijf B.O.V. v.o.f.

         Wedevelop BV

         John Dekker A&O

Bouwend Waarland BV heeft als doelstelling het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten in Waarland en directe omgeving , al dan niet in samenwerkingsverbanden, om de bouwproductie en werkgelegenheid van de lokale bouwondernemingen te stimuleren. 

Bouwend Waarland BV is in december 2008 opgericht en heeft voor de ontwikkeling en realisering van bouwprojecten alle expertise in eigen huis.


Theo Wever vertegenwoordigt Wever Bouwbedrijf. Dit is een familiebedrijf met 80 werknemers die meer dan 50 jaar ervaring heeft in de bouw van kleine en grote bouwprojecten, nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Marco Groot en Richard de Waard vertegenwoordigen Aannemingsbedrijf BOV. Dit is een klein bedrijf wat zijn werkzaamheden heeft bij particulieren en diverse bedrijven. Zij werken samen met een vaste groep onderaannemers waardoor al soorten van werkzaamheden van klein naar groot kunnen worden uitgevoerd.

Maikel Gielens vertegenwoordigt Wedevelop BV , opererend vanuit Waarland en gericht op samenwerking bij projectontwikkeling, project- en procesmanagement, cpo-projecten en bouwen. Hierbij wordt samengewerkt met particulieren, groepen, bedrijven en gemeenten. Wedevelop ontwikkelt daarnaast zelfstandig en op risicobasis kleinschalige woningbouwprojecten (herontwikkeling en nieuwbouw).

   

John Dekker vertegenwoordigt John Dekker Advies & Ondersteuning en is sinds 1992 als projectleider werkzaam in de ruimtelijke ordening bij zowel gemeenten als private partijen in Noord-Holland en heeft daarmee ruime ervaring  met gemeentelijke regelgeving en bestuurlijke en politieke processen.